Granum historiske pensjonat

Pensjonatet ble bygget i 1930 og ble drevet fram til 1975 av nåværende eiers besteforeldre, Harald og Inga Hoel. 

Desember 2017 ble det reåpnet etter diverse restaurering og utbedring støttet bl.a. av Kulturminnefondet og Innovasjon Noege. Strøm, vann og kloakk er nytt. Rømningsveier og brannvarslingsanlegg. Pensjonatets 1. og 2. etasje er godkjent for overnatting og vi har 9 rom i andre etasje. Det er ikke bad på rommene, men vi har 4 nye bad gjestene kan dele på. 3 av badene er i 2. etasje. I første etasje har vi et soverom og et bad/wc tilrettelagt for bevegelseshemmede samt et ekstra toalett.

I 2. etasje har vi et nytt felles oppholdsrom med store vinduer og panoramautsikt til Randsfjorden og Dokkadeltaet. Her er et lite minikjøkken med kaffetrakter/vannkoker, kjøleskap og langbord hvor gjestene kan ordne enkel mat. En sofa og noen lenestoler finnes også der. Dette rommet kan og gjøres om til en sovesuite, liten leilighet eller møterom ved behov.

I 1. etasje har vi en spisesal med egen ny utsiktsterasse som brukes til selskaper og større grupper. På den gamle innebygde glassverandaen serveres frokosten i sommerhalvåret. I salongen finnes tv og piano og i peisestua kan en fyre i peisen på kalde dager. 

Gratis wifi og TV. Vi har også lader for elbil.

Del denne siden