Hanen

Hanen.
HANEN viser vei til Norges bygdeperler.
Genuint, ekte og smakfullt.
Opplev Norge.Bli kjent med Bygde-Norge. Lokal mat, autentiske steder å spise og sove, aktiviteter i naturen, kulturen og menneskene.

Hadelangs

HADELANGS er en reiserute hvor kultur, håndverk, tradisjoner og gode landlige opplevelser møter hverandre - kun én liten time fra Oslo.

Ruten kan ta én til to dager med bil, eller flere dager om man vil gjøre avstikkere til fots, i kano eller på sykkel. Bruk tiden i idylliske omgivelser, reis landeveien fra sør og nordover på Hadeland og videre innom Land- og Totenkommunene.

Her finner du verksteder og gallerier for lokale håndverkere, de små unike butikkene, kulturminner, muséer og de gode landlige opplevelsene. Olavsrosa er representert i reiseruta og de fleste håndverkerne er juryerte Norske Husflidhåndverkere

Visit Innlandet

Velkommen til Innlandet
Mellom storby, fjell, fjord og flater ligger det et spesielt land. Med åpne armer og et varmt smil ønsker det deg velkommen inn i sin myke favn, der eng og marker, åkrer og gårder, skog og åser danner mønsteret i et bølgende teppe som ligger lett over landskapet. Menneskene som bor her speiler landskapet – lune, jordnære, underfundige, produktive og frodige.


Fra Mjøsa i øst til Tyrifjorden i vest ligger innlandsfjordene og vannveiene på rekke og rad og har gjort landet til en fruktbar hage der menneskene i århundrer har hentet næring og levd av jorda. Dette er et land som inspirerer og beriker. Det er åpent og åpner noe i deg. Smaken, lukten og synet av et godt liv på landet.

Innlandet.
Skum fløten

Del denne siden