Vertskapet

Lars Harald er naturforvalter og har jobbet mange år som lærer på landbruksskole. Nå jobber han som ledere for arealforvaltning i Søndre Land kommune. Han har vokst opp på en eplegård i Drammen, men har tilbragt mange sommerferier på Granum. Han mor vokste opp på gården og Lard Harald er 8. generasjon på Granum. Han er praktisk anlagt og en kløpper til både å snekre og lage karamellpudding. Han sørger og for at det er nok ved og at det måkes og strøs slik at gjestene kommer trygt fram og ikke fryser når de er på besøk.

Marianne er utdannet inne natur- og miljø. I tillegg er hun sosionom og diakon og har jobbet både i rusomsorgen, på sosialkontor og som menighetsdiakon. Hun har også utdanning som blomsterdekoratør og har jobbet mange år i bokhandel. I tillegg til jobben på Granum jobber hun som kulturkonsulent i Søndre Land kommune. Hun er født på Lillehammer, men vokste opp på Rørosvidda. Hun er glad i å fotografere, gå på tur jobbe i hagen og koser seg med å innrede alle rommene her på gården. Hun står for det meste som lages av bakverk og mat og bruker sin husmorerfaring til å gjøre det hjemmekoselig. 

Vi er begge glad i naturen og opptatt av å forvalte den på best måte. Vi liker å jobbe med folk og har begge undervisningserfaring. Vi har bred yrkeserfaring og et stort nettverk og det har vært nyttig i arbeidet her på Granum. Vi har også to voksne barn som har bidratt i aktiviteten her. Vi er begge interessert i å formidle videre den kunnskap vi har tilegnet oss om gårdens og lokalmiljøets historie og om naturen rundt oss.

Del denne siden